Nieuwsbrief
Mis onze updates en waardevolle tips niet!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
"Een kunstwerk is meer dan alleen maar mooi om te zien. Het heeft karakter en roept emotie op. Dat maakt een dergelijk bezit zo bijzonder en waardevol."

Stella Neumann

Exclusief uit Nederland

Wij bieden een selectie exclusieve producten op het gebied van ambacht en kunst voor huis, tuin en bedrijf. Alle getoonde werken op onze website zijn door Nederlandse vakmensen en kunstenaars gemaakt. Het zijn stuk voor stuk bijzondere en kwalitatief hoogwaardige producten die een sieraad voor elk interieur zullen zijn.

Ons bedrijf treedt op als virtueel intermediair. Op verzoek brengen wij je in contact met de ontwerper. De vakman of kunstenaar zal je graag in zijn werkplaats of atelier ontvangen en je meer vertellen over zijn werk. Ook is het mogelijk ander werk van hem of haar te bekijken dat niet tot onze selectie behoort.

Neem gerust op je gemak een kijkje in onze exclusieve collectie. Mocht je vragen hebben over de producten dan kun je het bijbehorende contactformulier invullen. Je kunt ons ook benaderen via de chat rechtsonder in beeld. En wil je niets missen van nieuwe aanvullingen op onze collectie, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Product uitgelicht!
Vlinder